Windows 11'de Metin Dosyalarına Copilot Özelliği Geliyor
Yazar: Editör 19.03.2024 126 0
Paylaş

Microsoft, Windows 11'in test sürümünde yeni bir özellik olan Copilot'u test etmeye başladı. Bu özellik, metin belgelerinin doğrudan Copilot'a aktarılmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, üretken yapay zekâsı Copilot'u Windows ekosistemiyle entegre etme çalışmalarını sürdürüyor. Windows 11 kullanıcıları, Copilot'u görev çubuğunda görmeye başladılar, ancak son gelişmeler Microsoft'un bu özelliği daha da genişletmek istediğini gösteriyor.

Windows 11'in Insider sürümünü kullanan bazı kullanıcılar, bir dosya üzerine sağ tık yaptıklarında Copilot seçeneğini görmeye başladılar. Bu, kullanıcıların PDF'leri veya metin belgesi dosyalarını kolayca Copilot'a aktarabilecekleri anlamına gelir. Copilot, yüklenen dosyayı analiz edebilir ve istenirse özetini çıkarabilir.

Microsoft'un Windows 11'e Copilot'u yerleştirmek istediği biliniyor ancak bu özelliğin tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı belirsizliğini koruyor. Ancak Insider sürümde görülen bu yeni özellik, Microsoft'un çalışmalarının devam ettiğini ve yakın bir güncelleme ile bu özelliğin yayınlanabileceğini gösteriyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın