YouTube Music, Android Uygulamasına Mırıldanarak Arama Özelliği Getirdi
Yazar: Editör 27.05.2024 243 0
Paylaş

YouTube Music, Android uygulamasına yepyeni bir özellik ekledi. Bu yeni özellik, kullanıcıların şarkı oynatarak, söyleyerek ve hatta mırıldanarak arama yapmalarını sağlıyor.

En popüler müzik platformlarından biri olan YouTube Music, Spotify gibi rakiplerinin önüne geçmek için yeni özellikleri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Platform, şimdi de çok beklenen bir yeniliği duyurdu.

Yeni güncellemeyle birlikte, artık şarkıları mırıldanarak bile bulmak mümkün. Kullanıcılar, ister şarkıyı oynatarak, ister sözlerini söyleyerek, isterse de mırıldanarak aradıkları şarkıyı bulabilecekler. Bu yeni özellik, şimdilik sadece Android kullanıcıları için sunulmuş durumda.

Kullanıcılar, uygulamanın sağ üst köşesinde bulunan arama simgesine tıkladıklarında, mikrofonun yanında yeni bir ses simgesi görecekler. Bu simgeye bastıklarında, açılan ekrandan şarkı oynatarak, söyleyerek veya mırıldanarak arama yapabilecekler.

Geçtiğimiz aylarda test aşamasında olan bu özellik, şimdi Android kullanıcılarına sunulmuş durumda. Ancak, iOS kullanıcıları için ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın