WhatsApp, Okunmamış Mesaj Bildirimlerini Otomatik Kaldırma Özelliğini Test Ediyor
Yazar: Editör 28.05.2024 164 0
Paylaş

WhatsApp, Okunmamış Mesaj Bildirimlerini Otomatik Kaldırma Özelliğini Test Ediyor

WhatsApp, okunmamış mesaj bildirimleriyle ilgili yararlı bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeni özellik, uygulamaya her girildiğinde okunmamış mesaj bildirimlerinin otomatik olarak kaybolmasını sağlayacak.

WhatsApp, kullanıcı deneyimini sürekli iyileştirmek için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Beta sürümler aracılığıyla bu yenilikleri önceden öğrenme şansı bulabiliyoruz. Şimdi de platforma gelecek başka bir özellik ortaya çıktı.

Yeni Özellik: Okunmamış Mesaj Bildirimlerini Otomatik Kaldırma

WABetaInfo tarafından WhatsApp'ın Android beta sürümünde keşfedilen bu yeni özellik, okunmamış mesajları etkileyerek daha iyi bir WhatsApp deneyimi sunmayı hedefliyor. Yeni özellik sayesinde, uygulamaya her girdiğinizde okunmamış mesajlar yenilenecek ve bildirimler otomatik olarak kaybolacak.

Yukarıdaki ekran görüntüsünden yeni özelliğin WhatsApp’ın bildirimler kısmından etkinleştirilebileceğini görebiliyoruz. Kullanıcı, bu seçeneği aktif hale getirdiğinde, uygulamayı açtığında okunmamış mesaj bildirimlerinin otomatik olarak kaybolduğunu fark edecek. Bu, her defasında uygulamaya girdiğinizde devam edecek.

Kullanıcı Deneyimini İyileştirecek

Yeni işlev, kullanıcıların yeni mesajlarını kolayca yönetmelerine olanak tanırken, okunmamış mesaj karmaşasını azaltmayı amaçlıyor. Özellikle çok fazla kişi veya gruptan mesaj alan kullanıcıların işine yarayacak olan bu özellik, okunmamış mesaj bildirimlerini görmekten bıkanları çok sevindirecek.

Test Aşamasında

WhatsApp’ın yeni özelliği şu anda test aşamasında ve ne zaman geniş çapta kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın