ChatGPT, Android Uygulamasını Türkiye'de Kullanıma Sundu
Yazar: Editör 01.08.2023 263 0
Paylaş

OpenAI tarafından geliştirilen ve üretken yapay zeka sistemlerini kullanıcılarla buluşturan ChatGPT'nin resmi Android uygulaması Türkiye'de yayınlandı.

Dünya genelinde büyük ilgi gören yapay zeka ChatGPT'nin resmi Android sürümü, Türk kullanıcıların erişimine sunulmasıyla dikkat çekiyor. Önceden sadece web ve iOS platformlarında kullanılabilen ChatGPT, nihayet Android platformunda da kullanıcıların hizmetine girdi. Geçtiğimiz hafta ABD, Hindistan, Bangladeş ve Brezilya'da başlayarak, ChatGPT'nin Android sürümü birçok ülkede kullanılmaya başlandı ve bugün itibarıyla Türkiye'de de kullanıma sunuldu.

Android uygulamasının arayüzü, iOS platformundaki versiyonundan önemli ölçüde farklılık göstermiyor. ChatGPT'yı kullanmak hala ücretsiz, ancak OpenAI, en iyi performans için hesabınızı Plus sürüme yükseltmenizi öneriyor. Ayrıca uygulama, Plus versiyonunda farklı avantajlar sunuyor.

Genel olarak Android platformundaki uygulama, sade, kullanıcı dostu ve anlaşılır bir arayüz sunuyor. Teması beyaz ana renk üzerine kurulu ve Türkçe dil desteği, uygulamanın menülerinde tam olarak yer almıyor. Ancak, Android platformundaki uygulamada, web sürümünden farklı olarak sadece Android cihazlarda kullanılabiliyor olmaktan başka bir önemli fark bulunmuyor. Tüm yapay zeka işlemleri, Android platformlarında da rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın