Garaj Sepeti 1.5 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu
Yazar: Editör 10.01.2020 812 0
Paylaş

Geçtiğimiz senelerde Tasit.Com ve Araba.Com gibi önemli firmaları bünyesine katan Garaj Sepeti, üçüncü senesinde aldığı 1.5 milyon dolarlık yatırım ile Seri-A turunu tamamladı.

Otomotiv piyasasına odaklanan niş bir girişim olan Garaj Sepeti'nin Araba.Com'u geçtiğğimiz temmuz ayında satın almıştı. Bugün ise Garaj Sepeti, önemli bir yatırım turunu kapattığını resmen duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre Garaj Sepeti 2019 yatırım turunu 1,5 milyon dolar ile kapattı.

Yatırım turuna ilk defa Growth Circuit, Teknasyon kurucu ortakları Burak Sağlık, Mustafa Sevinç, Mustafa Vardalı, Aventio, SekizGen ve önemli hukuk ve yatırım profesyonelleri katıldı. 1.5 milyon dolarlık yatırım turuna şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan Map Yatırım, Galata Business Angels, Finberg ve F+ Ventures'da katıldı.

Garaj Sepeti’nin bir yıl içerisinde 12 kat büyüdüğünü ve pazar yeri üzerinden geçen hacmin 100 milyon TL'ye ulaştığını da söyleyen Garaj Sepeti CEO'su Mehmet Çelikol, 2020’de belirledikleri stratejik alanlarda büyümeyi sürdüreceklerini ve 10 bini aşkın işyeri üyesi ile milyonlarca kullanıcıya verdikleri tecrübesi iyileştireceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: https://webrazzi.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın