Google, Gmail'de kullanımı kolaylaştıracak bir özellik üzerinde çalışıyor
Yazar: Editör 10.12.2019 778 0
Paylaş

Günümüzün popüler mail uygulamalarından biri olan Gmail, yeni özellikleri ile kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor. Bu özelliklerden biri de yakın zaman önce gün yüzüne çıktı. Yeni Gmail özelliği mail gönderirken, işleri daha da kolaylaştıracak.

Yeni Gmail özelliği geliyor

Ortaya çıkan yeni Gmail özelliği kullanıcıların başka bir mailden ekleri alıp, yeni bir mail göndermesini kolaylaştırıyor.

İki mail arasında ekleri transfer etmek için o dosyaları cihaza indirmeye gerek kalmayacak. Bir maildeki ekleri sürükle bırak yoluyla diğer bir maile aktarmak mümkün olacak.

Ayrıca, ana sayfadayken gelen bir maili seçebilir ve yanındaki üç noktaya tıklayarak ‘Ek olarak ilet’ seçeneğini de kullanabilirsiniz. Her mail, “.eml” uzantılı bir dosya haline geldiğinden, maili gönderdiğiniz alıcı tüm mail uygulamalarından bu dosyaları açabiliyor.

Tabii burada dikkat edilmesi gereken gönderilen maile, diğer maildeki konuşmaların da eklenip eklenmeyeceği. Bu durumda eskiden olduğu gibi maili iletmek yeterli.

Google şu sıralar yeni Gmail özelliği için çalışmayı sürdürüyor. Açıklanan bilgilere göre, yeni özellik 21 Ocak’tan itibaren dağıltılmaya başlanacak. Kademeli olarak dağıtılacak bu güncellemenin kısa süre içinde birçok pazarda aktif edileceği düşünülüyor.

Kaynak: https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın