Huawei Türkiye, Mobil Servislerin geliştirilmesi için 50 Milyon TL bütçe ayırdı
Yazar: Editör 20.02.2020 743 0
Paylaş

Türkiye'de Huwaei'nin ilk kez düzenlediği Huawei Developer Day (Huawei Geliştiriciler Günü) 'de Huawei şirketleri ve geliştiricileri bir araya getirdi.

Huawei Geliştiriciler Günü etkinliğinde , Mobil Servisleri’nin geliştirilmesi için Huawei 50 milyon liralık yatırım yapacak. Etkinliğe katılan Turkcell, DenizBank gibi şirketler Huawei Mobil Servisler hakkında deneyimlerini paylaştı. Etkinliğin dikkat çeken bir yönü de Huawei Türkiye’nin, geliştiriciler ve kullanıcılar arasında Huawei Mobil Servislerin yaygınlaştırması için ayırdığı bütçe oldu.

Huawei Geliştiriciler Günü etkinliğinde Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang, “Türkiye, HMS gelişimi için dünyanın merkez ülkelerinden biri oldu ve yine Türkiye denizaşırı ülkeler için Ar-Ge Merkezi üssü olacak. Ve size, Türkiye için hali hazırda 50 milyon TL destek primi ayırdığımızı söylemek istiyorum” şeklinde açıklama yaptı. Wang'ın sonrasında söz alan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Eko Sistem İş Geliştirme Müdürü Kaan Arlı ise “Uzun dönem stratejisi olarak, üçüncü parti şirketlerin de iştirakleri ile birlikte çok daha geniş ve kapsamlı bir hale gelecek” şeklinde konuştu.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın