Huawei, Watch GT4 Akıllı Saat Ailesinin Lansmanını Yaptı
Yazar: Editör 18.09.2023 324 0
Paylaş

Huawei Watch GT4 akıllı saat ailesi sonunda resmi olarak tanıtıldı. Bu şık görünümlü modeller, bir Avrupa merkezli etkinlikte tanıtıldı. Barselona merkezli bir etkinlik kapsamında sunulan Huawei Watch GT4 ailesi, tasarım açısından daha önce sızan bilgilere dayalı olarak bir sürpriz sunmuyor.

Bu aile, 41 mm ve 46 mm olmak üzere iki farklı boyutta sunuluyor. Yuvarlak ve şık bir tasarıma sahip olan saat, en üst versiyonda paslanmaz çelik gövde ve kayış kombinasyonuyla geliyor. Ayrıca farklı renk seçenekleri de bulunuyor ve daha küçük boyutlu versiyon özellikle kadınlara yönelik tasarlanmış gibi görünüyor.

Huawei Watch GT4, tipik bir akıllı saatten beklenen her şeyi sunmanın yanı sıra gelişmiş aktivite izleme ve sağlık özelliklerini bir araya getiriyor. 41 mm sürümünde 1,32 inç AMOLED ekran, 46 mm sürümünde ise 1,43 inç AMOLED ekran kullanılıyor. Daha küçük versiyon 323 mAh pil ile 7 günlük, büyük versiyon ise 524 mAh pil ile 14 günlük pil ömrü vaat ediyor.

Huawei, "TruSeen 5.5 Plus" sağlık izleme sistemi ile kalp atış hızı, uyku, kan oksijen seviyeleri, adımlar ve günlük kalori tüketimi gibi bir dizi sağlık özelliğini izleyebiliyor. Ayrıca, kadınlar için sıcaklık sensörü tabanlı bir döngü takibi sunuyor ve uyku sırasındaki solunumunuzu izleyerek uyku apnesi semptomlarını belirlemede yardımcı oluyor.

Android ile uyumlu olan Huawei Watch GT4 akıllı saat ailesi, Avrupa'da 249 ile 399 euro arasında değişen fiyat etiketleri ile sunuluyor. Türkiye'de ise fiyatlar 41 mm için 7.499 TL'den, 46 mm için 6.999 TL'den başlıyor ve en üst versiyon Türkiye'de 9.999 TL'ye satılıyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın