Instagram, İki yeni özellik üzerinde çalışıyor
Yazar: Editör 09.02.2020 671 0
Paylaş

Instagram, özellikle son birkaç senedir kullanıcı deneyimi ve kullanıcıların isteklerini ön planda tutarak uygulama geliştirmeye devam ediyor.

Instagramın yeni test ettiği özelliği ise hikayeler bölümünde düzenleme yapmaya imkan veriyor. Instagram, hikayeler alanına kullanıcıların uzun süredir istediği bir özellik olan video kırpma düzenleyicisini getiriyor. Firmanın bu son özelliğine yönelik yaptığı çalışmaların ipuçları ise şöyle; direkt mesaj bölümünde ve Hikayeler için video düzenleyici.

Direk mesaj alanındaki geliştirme ise şu şekilde çalışacak; kullanıcılar, kendilerine gelen mesajlara uzun süre basılı tutarak emoji ile tepki verebilecekler.

Dİğer beklenen özellik ise hikayeler alanında olacak. Instagram kullanıcılarının uzun süredir beklediği bu özellik ise hikayeler alanında ki video kırpma düzenleyicisi ile farklı düzenleme uygulamalarına gerek kalmayacağını gösteriyor.

Test aşamasında olan bu özelliklerin ne zamana yayına alınacağı bilinmiyor. Ayrıca şu an için bu özelliklere erişmenin de herhangi bir yolu bulunmuyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın