Linkedin Türkiye Pazarına Giriyor
Yazar: Editör 03.09.2018 1181 0
Paylaş

Linkedin, Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.Dünyaca ünlü profesyonel iş ağı sitesi Linkedin, Türkiye'de ofis açmak için görüşmelere başladı.

Linkedin yöneticileri iki hafta önce Türkiye'deki yönetici adayları ile video konferans iş görüşmeleri gerçekleştirdi. İstanbul'da açılması planlanan ofise ilk etapta 50 kişilik bir ekip kurarak başlamayı düşünen Linkedin, görüşme yapılan yönetici adaylarına pazardaki potansiyeli kaçırmamak için ofis açmanın önemli olduğu ve planlamaların devam ettiği vurgusunu yaptı. Yapılan mülakatlarda Türkiye pazarında hızlı bir büyümenin yaşandığı, bu süreçte KOBİ'lerin payının artırılacağı ve ofisin açılma tarihinin üst yönetimde konuşulduğu bilgisi verildi.

Bölge İstanbul'dan yönetilecek

Şimdiye kadar yapılan açıklamalara göre, şirketin planları arasında Türkiye'ye yakın 30 bölgenin İstanbul'dan yönetilmesi de yer alıyor. 200 farklı ülkeden 500 milyon üyeye sahip olan Linkedin'in merkez ofisi ise Dublin'de.

2016 yılında 26.2 milyar dolara Microsoft tarafından satın alınana Linkedin, Türkiye pazarında 2017 yılında %26 büyüyerek 6 milyon kullanıcıya ulaşmıştı.

Kaynak : http://www.ikmagazin.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın