Meta'nın Mikroblog Platformu Threads'in Web Sürümü Açıldı
Yazar: Editör 28.08.2023 268 0
Paylaş

Meta'nın mikroblog platformu Threads'in web sürümüne dair duyurular yakın zaman önce yapılmıştı. Geçtiğimiz hafta itibariyle web sürümü resmi olarak kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda.

Meta, Temmuz ayında X platformuna rakip olarak tanıttığı sosyal medya uygulaması Threads'in gelişmekte olan bir web sürümü olduğunu açıklamıştı. Instagram CEO'su Adam Mosseri de yakın zamanda bu uygulamanın web versiyonunun geleceğini belirtmişti.

Test aşaması devam eden ve beklenen web sürümü sonunda kullanıcıların erişimine sunuldu.

Kullanıcılar, platformun web sürümüne "threads.net" adresinden erişebilirler. Bu bağlantıya tıkladığınızda, kullanıcı adınızı, telefon numaranızı veya e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeniz gereken bir giriş sayfası karşınıza çıkacaktır. Instagram hesap bilgilerinizi girerek Threads'in web sürümüne erişim sağlayabilirsiniz.

Web sürümünde, mobil uygulamadaki ana sayfada bulunan altta yer alan menü çubuğu yukarı taşınmış durumda. Ayrıca sağ üst köşeden aydınlık veya karanlık mod arasında geçiş yapma seçeneği sunuluyor. Sol alt köşede ise "Senin için" veya "Takip Ettiklerin" akışını seçme imkanı bulunuyor.

Meta çatısı altında faaliyet gösteren Threads uygulamasının web sürümü, uzun süredir beklenen bir özellikti. Ancak hâlâ geliştirilmesi gereken yönleri bulunuyor. İlk haftasında 100 milyon kullanıcıya ulaşmış olmasına rağmen sonrasında ilgi kaybetmiş bir platform olan Threads'in, yeni özelliklerle ilgiyi yeniden kazanıp kazanamayacağı, gelecek günlerde ortaya çıkacak sonuçlarla daha net anlaşılacaktır.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın