Nevzat Aydın, Banabi'nin Eskişehir'de hizmet vermeye başladığını duyurdu
Yazar: Editör 07.08.2019 1111 0
Paylaş

İzmir, Ankara ve Antalya'dan sonra Eskişehir'de faaliyete başlayan Banabi'nin önümüzdeki günlerde Bursa'daki kullanıcılara da açılacak.

Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın paylaştığı bir tweet ile şirketin yeni market servisi Banabi'nin Eskişehir'de hizmet vermeye başladığını duyurdu. İzmir, Ankara ve Antalya'dan sonra Eskişehir'de faaliyete başlayan Banabi'nin önümüzdeki günlerde Bursa'da da açılması bekleniyor.

Mayıs ayında ilk olarak İstanbul'da operasyona başlayan Banabi, operasyon alanını 3 ay gibi kısa bir sürede 4 şehre taşımayı başardı.

Yaygınlaşma açısından rakipleri karşısında hızlı bir büyüme yakalayan Banabi, Yemeksepeti'nin yıllara yayılan deneyiminden faydalanıyor. Aynı zamanda kullanıcı alışkanlıkları yönünden Yemeksepeti markasının bilinirliği de önemli bir oynuyor olabilir. Ne de olsa kullanıcılar yeni bir uygulamaya alışmaya çalışmak yerine halhazırda bildikleri bir markanın hizmetini kullanmayı tercih ediyor olabilir.

Zira Nevzat Aydın'ın 29 Temmuz tarihinde paylaştığı tweet de kullanım oranı açısından banabi'nin kabul gördüğünü doğrular nitelikte. Hatırlarsanız Nevzat Aydın, tweet'inde tek bir günde 50 bin ürün satışı yapıldığını duyurmuştu

Kaynak: https://webrazzi.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın