PlayStation Plus'ın ocak ayında ücretsiz yayınlayacağı oyunlar belli oldu
Yazar: Editör 02.01.2020 758 0
Paylaş

Sony’nin PlayStation kullanıcılarına sunmakta olduğu ücretli abonelikli servisi PlayStation Plus’ın ocak ayı için oyunculara ücretsiz sunduğu oyunlar belli oldu. Ocak ayının ücretsiz oyunları ise, 7 Ocak’tan itibaren indirilebilir hale gelecek.

PlayStation kullanıcılarının belli bir ücret ödeyerek kullandıkları Sony servisi PlayStation Plus’ın ocak ayında Plus üyelerine ücretsiz vereceği oyunlar belli oldu. PlayStation kullanıcılarının yeni yılın ilk ayında ücretsiz sunduğu oyunlar ise: Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Goat Simulator.

Uncharted ve Goat Simulator

PlayStation kullanıcılarının 7 Ocak Salı gününden itibaren ücretsiz indirebilecekleri Bluepoint Games tarafından geliştirilen The Nathan Drake Collection’ın içinde PlayStation 3 oyunları olan Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception yer alacak. Bu oyunları alan oyuncular, PS4 için geliştirilmiş görsellerle oynayabilecekler.

Goat Simulator

Double Eleven tarafından geliştirilen Goat Simulator, oyun dünyasının en absürt oyunlarından bir tanesi. Adından da anlaşılabileceği gibi bir keçiyi kontrol ettiğiniz oyunda yapmanız gerekli olan tek şey yıkım. Oyunun geliştiricisi, kendi oyunu için şunları söylüyor:

“Yapmanız gerekli olan şey, bir keçi olarak yapabildiğiniz kadar fazla hasara yol açmak. Oyunda bir şeyleri yok edin ve daha fazla puan kazanın!”

Hem Uncharted: The Nathan Drake Collection’ı hem de Goat Simulator’ı PS Plus vasıtası ile 3 Şubat tarihine kadar indirebilirsiniz. PS Plus’ın aralık ayında vermiş olduğu Respawn Entertainment’ın birinci şahıs nişancı oyunu Titanfall 2’yi ve Milestone’un motosiklet yarış oyunu Monster Energy Supercross – The Official Videogame’i 6 Ocak tarihine kadar ücretsiz indirebilirsiniz.

Kaynak: https://www.webtekno.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın