Samsung, Akıllı Saatlerine Yapay Zekayı Entegre Edecek!
Yazar: Editör 22.02.2024 128 0
Paylaş

Samsung, akıllı saatlerine en son yapay zeka teknolojilerini entegre etme kararı aldı.

Samsung'un son dönemdeki yenilikleri ve gelişmeleriyle adından sıkça söz ettiren bir teknoloji devi olarak ön plana çıkması, akıllı saat segmentinde de kendini gösteriyor. Galaxy serisi için sunulan yeni nesil yapay zeka özelliklerinin ardından şirket, bu özellikleri akıllı saatlerine de getirmeye hazırlanıyor. Samsung'un üst düzey yöneticilerinden TM Roh, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, şirketin hedefinin bu yapay zeka özelliklerini öncelikle akıllı saatler dahil olmak üzere tüm Galaxy cihazlarına yaymak olduğunu ifade etti.

TM Roh, giyilebilir teknolojilerin hızla geliştiğini belirtirken, yapay zekanın bu alandaki rolünün önemine vurgu yaptı. Sağlık alanında yapılacak yeni uygulamalarla birlikte kullanıcıların hayatını önemli ölçüde kolaylaştıracaklarını belirten Roh, Samsung hayranlarını büyük sürprizlerin beklediğini sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Galaxy Bud Pro 2 kulaklıklardaki yeni yapay zeka özellikleri, şirketin bu alandaki ilerlemesini gösteriyor. Ancak akıllı saatler için tasarlanan özelliklerin daha kapsamlı olacağı ve telefonlarda kullanılan her özelliğin doğrudan akıllı saatlere uyarlanmasının mümkün olmadığı konuşuluyor. Bununla birlikte, Samsung'un akıllı saatler için özel olarak geliştirilecek uygulamaların da bulunacağı tahmin ediliyor.

Samsung'un önümüzdeki günlerde Galaxy Fit 3'ün çıkış tarihi hakkında bir açıklama yapması bekleniyor. Ancak bu modelin hangi yapay zeka yeteneklerine sahip olacağı henüz netlik kazanmış değil.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın