Microsoft, Copilot'a Yeni Özellikler Kazandırdı
Yazar: Editör 22.02.2024 142 0
Paylaş

Microsoft, Windows 11 için sunduğu güncellemelerle birlikte yeni Copilot özelliklerini duyurdu.

Windows 11'e entegre edilen yapay zeka asistanı Copilot, Microsoft'un sürekli geliştirdiği bir özellik haline geliyor. Son güncellemeyle birlikte, Copilot'un yetenekleri daha da genişledi.

Copilot başlangıçta temel görevlerle başlamıştı, ancak son güncellemeyle birlikte işlevsellik daha da arttı. Microsoft, test kullanıcıları için sunduğu Preview Build 26058 güncellemesiyle Copilot'a çeşitli yeni yetenekler ekledi. Bu yetenekler arasında kablosuz ağları listeleme, sistem bilgilerini görüntüleme, pil hakkında bilgi alma, başlangıç uygulamalarını listeleme ve IP adresini görme gibi işlevler bulunuyor.

Ancak, son güncellemeyle birlikte Görev Çubuğu'nda bazı görüntülenme sorunları yaşandığı da bildirildi. Bununla birlikte, metin boyutunu değiştirme, yüksek kontrast modunu açma, sesli yazmayı başlatma ve anlatıcıyı açma gibi komutları gerçekleştirebilme yeteneğine de sahip olduğu ifade edildi.

Yeni özelliklerle birlikte Copilot'un sunduğu yetenekler arasında kullanılabilir kablosuz ağları listelemeden sistem bilgilerine göstermeye, IP bilgisinden çöp kutusunu boşaltmaya kadar birçok özellik bulunuyor. Güncellemenin herkese ne zaman sunulacağı belirsiz olsa da, yakın gelecekte bekleniyor. Bu noktada, kullanıcıların güncellemeleri beklemekten başka bir seçeneği bulunmuyor gibi görünüyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın