Slack uzun zamandır beklenen karanlık mod özelliğini kullanıma sundu
Yazar: Editör 15.10.2019 686 0
Paylaş

Ekipler ve organizasyonlar için tasarlanan mesajlaşma servisi Slack, uzun zamandır beklenen karanlık moda sonunda kavuşmuş oldu. Yeni karanlık mod; Windows, macOS ve Linux’ta kullanılabiliyor.

Son yılların öne çıkan grup veya organizasyon mesajlaşma servisi Slack, uzun zamandır karanlık modun eksikliğini çekiyordu. Servisin mobil uygulamasında bir süredir var olan karanlık mod, şimdi masaüstü kullanıcılarının da hizmetine sunuldu.

Slack, karanlık moddaki gecikmeye neden olarak uygulamayı elden geçirmesini gösterdi. Böylece uygulama, aynı zamanda daha hızlı ve daha verimli bir hâle gelmişti. Slack, bu versiyonun adını Sonic olarak belirlemişti. Bu güncellemelerin ardından firma, kusursuz hâle getirdiğini söylediği uygulamanın karanlık modunu da duyurdu.

Slack için karanlık mod nasıl kullanılır?

Yeni karanlık modu açmak oldukça kolay. Slack'te karanlık mod kullanabilmek için yapmanız gerekenler şunlar:

Profil resminize tıklayıp daha sonra da 'Preferences' yani tercihler sekmesini seçin.

Uygulamanın son sürümüne sahipseniz 'Themes' yani temalar sekmesi altında yeni karanlık temayı bulun. Değilseniz güncelleme yapın.

14 Ekim itibarıyla Slack, gözlerimizi rahat ettirecek bu özelliği herkesin kullanımına açmış oldu. Bu değişiklik, beklenen ve hoş bir değişiklik oldu. Benzer seçenekler diğer uygulamalarda da sunuluyor.

Kaynak : https://www.webtekno.com

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın