Threads, Beğenileri Göster Özelliğini Kullanıma Açtı
Yazar: Editör 07.08.2023 255 0
Paylaş

Meta’nın yeni mikroblog platformu Threads kullanıcı sayısında ciddi bi düşüş yaşarken, yeni bir özellik kullanıma sunuldu. Threads uygulamasında artık beğendiğiniz paylaşımları tek bir sayfada toplu olarak görüntüleyebilirsiniz. Bu özellik, bugün itibarıyla tüm kullanıcılara açıldı ve birçok kişi tarafından oldukça kullanışlı bulunuyor. Beğenilere ulaşmak için uygulama ayarlarındaki "Beğenilerin / Your likes" kısmına gidebilirsiniz.

Gelecek yenilikler arasında Mark Zuckerberg tarafından yapılan bir açıklamaya göre, Threads servisine arama özelliği ve "web" sürümü de eklenecek. Bu konuda net bir tarih verilmese de Zuckerberg, "önümüzdeki birkaç hafta içinde" diye belirtiyor. Arama özelliği sayesinde, kullanıcılar platformda farklı konuların, paylaşımların ve konumların aramasını yapabilecekler. Web sürümü ise kullanıcılara standart internet tarayıcıları üzerinden Threads'e erişim imkanı sağlayacak.

Bu yeni özellik ve gelecek güncellemeler, Threads'in kullanıcı deneyimini geliştirme ve popülaritesini artırma konusunda önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın