WhatsApp, Kullanıcı Adı Özelliği Geri Dönüyor!
Yazar: Editör 08.02.2024 160 0
Paylaş

Geçen yıl ilk kez görülen WhatsApp kullanıcı adı özelliği, uzun bir sessizlikten sonra tekrar gözler önüne çıktı. Şu an için ne zaman kullanıma sunulacağı belirsiz.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz yıl önemli bir özelliği duyurdu. O zamanlar, uygulamanın 2.23.11.15 kodlu Android beta sürümünde keşfedilen özellik, kullanıcıların kullanıcı adları oluşturmasını sağlayacaktı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, telefon numaralarını paylaşmadan WhatsApp üzerinden iletişim kurabileceklerdi.

Ancak, bu özellik gündeme geldikten sonra uzun bir sessizlik dönemi yaşandı. WhatsApp, üzerinde çalıştığı özelliği henüz yayınlamadı. Ancak, son haberler bu özelliğin unutulmadığını gösteriyor. WhatsApp Business'ın 24.3.10.72 kodlu iOS beta sürümünde tekrar görülen özellik, yakın bir gelecekte kullanıma sunulabilir.

Şu anda geliştirme aşamasında olan kullanıcı adı özelliği, kullanıcıların harfler ve rakamlardan oluşan özel kullanıcı adları oluşturmasını sağlayacak. Her kullanıcı için sadece bir kullanıcı adı olacak ve bu adlar kişisel kullanıma özgü olacak.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın