WhatsApp, Kullanıcıların Çok Seveceği Özelliklerini Kullanıma Açtı
Yazar: Editör 24.07.2023 249 0
Paylaş

WhatsApp, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma hizmetlerinden biri olarak yeni özelliklerle güncellendi. En son güncelleme notlarına göre şunlar yer alıyor:

-Yeni bir cihaza geçerken tam hesap geçmişi platform içinden aktarılabilir hale geldi.

-Çıkartma tepsisi gezinme deneyimi iyileştirildi ve daha çeşitli çıkartma setleri içeriyor.

-Görüntülü arama yapmak için artık yatay mod kullanılabiliyor.

-Bilinmeyen kullanıcılar sessize alınabilir.

Bu faydalı özellikler aslında daha önce duyurulmuştu, ancak şimdi küresel olarak herkese sunuldu ve uygulamanın deneyimini daha iyi hale getiriyor.

Daha önce Twitter üzerinden duyurulan "WhatsApp Chat" ise büyük ilgi görmüştü. Uzun süredir beta sürümlerinde test edilen bu özellik, artık herkesin kullanımına açık. "WhatsApp Chat" sayesinde, WhatsApp'ın yeni özelliklerini, ipuçlarını ve gizli kalmış güzel özellikleri doğrudan standart bir sohbet penceresi üzerinden öğrenmek mümkün olacak. Bu özellik sayesinde platformda olup bitenleri takip etmek daha kolay hale gelecek.

Ancak belirtilmelidir ki "WhatsApp Chat" sistemi tek taraflı bir iletişim sağlayacak, yani açılacak resmi sohbet penceresi üzerinden platformun çalışanları ile doğrudan sohbet edilemeyecek. Bu yeni özellik, WhatsApp'ın kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. Firma, yeni özellikler ve güncellemeler hakkında kullanıcıları bilgilendirmek ve iki adımlı doğrulama gibi konularda ipuçları paylaşmak için resmi sohbet penceresini aktif olarak kullanacak.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın