Yapay Zeka Uygulaması Bing Chat'e Chrome Desteği Geldi
Yazar: Editör 25.07.2023 253 0
Paylaş

Bugün, Bing Chat benzeri bir ChatGPT sohbet botu için Chrome desteği duyuruldu, bu da Microsoft Edge zorunluluğunun ortadan kalktığı anlamına geliyor.

Artık Bing Chat sohbet botu, dünyanın en popüler internet tarayıcılarından olan Chrome ve Safari üzerinde aktif olarak kullanılabiliyor. Önceden "Microsoft Edge" zorunluluğu bulunan bu sohbet botu, atılan bu adımla birlikte daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşacak. Ancak belirtilmelidir ki, şu an için Google Chrome'da bazı sınırlamalara sahip olduğu ifade ediliyor.

Geliştirilen bu ChatGPT benzeri yapay zeka sohbet botu, daha önce de reklamların devreye alınması ile ses getirmişti. Bot tarafından verilen cevapların içine entegre edilen reklamlar, ilerleyen dönemlerde farklı konumlarda da görülebilir. Microsoft, bu konuda çeşitli denemeler yaptıklarını belirtiyor. Yapay zeka sistemleri, çalıştırıldıkları sunucular özelinde yüksek maliyetler gerektiriyor. Bu nedenle, Microsoft gibi büyük şirketler için bile ücretsiz kullanılan sistemlerin reklam desteğiyle finanse edilmesi gerekebiliyor.

Son olarak, bugün sisteme eklenen koyu arayüz modu da kullanıcıları sevindirecek bir özellik oldu. Koyu arayüz manuel olarak açılabiliyor ve aynı zamanda sistem temasını takip edebiliyor.

Bu gelişmelerle birlikte Bing Chat sohbet botunun, Chrome desteği sayesinde daha geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılması ve reklam entegrasyonu ile finanse edilmesi sağlanacak.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın