WhatsApp, Silinebilir Sesli Mesajların Test Sürecine Başladı
Yazar: Editör 23.10.2023 278 0
Paylaş

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, kullanıcıların işini kolaylaştırmaya yönelik yeni bir özellik geliştiriyor. Özellikle gizlilik ve güvenlik ön planda tutularak tasarlanan bu özellik, sesli mesajların otomatik olarak silinmesine olanak tanıyor.

WhatsApp, son zamanlarda kullanıcıların gizliliğini artırma amacı güderek farklı özellikler üzerinde çalışmaktadır. Bu çalışmalardan biri de "kendi kendine silinen sesli mesaj" özelliğidir. Bu yeni özellik, WhatsApp kullanıcılarına gönderdikleri sesli mesajların belirli bir süre sonra otomatik olarak silinmesine izin verir.

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre WhatsApp, bu özelliği beta test aşamasına taşımıştır. Sesli mesaj kaydedildiğinde sohbet penceresinde "Bir Kez Görüntüle" simgesi belirir. Bu simgeye tıkladığınızda sesli mesaj bir kez dinlendikten sonra otomatik olarak silinir. Bu, kullanıcıların sesli mesajlarını daha güvenli ve geçici bir şekilde paylaşmalarına olanak tanır.

Yeni özellik şu an beta kullanıcılarıyla sınırlı ancak genel kullanıcılara ne zaman sunulacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak WhatsApp'ın beta testi sonuçlarına göre özelliği genel kullanıcı kitlesine sunmaya başlayacağı tahmin edilmektedir.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın