Oyun Altyapı Motoru Şirketi Unity Küçülmeye Gidiyor
Yazar: Editör 10.01.2024 192 0
Paylaş

Unity, büyük bir oyun motoru sağlayıcısı olarak bilinen şirket, bir kez daha toplu işten çıkarma yapma kararı aldığını duyurdu. Şirket, yaptığı açıklamada, toplu işten çıkarma sürecinin 1.800 çalışanı etkileyeceğini belirtti.

Unity, dünya genelinde popüler oyunların geliştirilmesine olanak tanıyan bir oyun motoru sağlayıcısı olarak biliniyor. Ancak, şirketin finansal performansının beklentileri karşılamadığı ve yeniden yapılandırmaya gitme ihtiyacı doğduğu belirtiliyor. Yıl içinde yapılan bir dizi toplu işten çıkarma ardından, şirketin bu yeni kararıyla 1.800 kişiyi işten çıkaracağı ifade ediliyor. Bu, şirketin toplam çalışan sayısının yaklaşık yüzde 25'ine denk geliyor.

Unity'nin üst düzey yöneticisi Kelly Ekins, kararın zor olduğunu ve etkilenen tüm çalışanlara teşekkür ettiklerini belirtti. Ancak Unity, toplu işten çıkarma sürecinin tamamlanma zamanı hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Bu kararlar, şirketin kârlılığını artırma ve finansal durumunu güçlendirme çabalarının bir parçası olarak görülüyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın