Self Servis Organizasyon Platformu: TıklaKutla.com
Yazar: Editör 18.09.2018 1005 0
Paylaş

İnsanların hayatını kolaylaştıran girişimlerden bir tanesi olan Tıkla Kutla.com ile müzikten animasyona, video prodüksiyonundan organizasyon destek personeline kadar bir çok kategoride hizmet alabiliyorsunuz. ‘Self Servis Organizasyon Platformu’ sloganıyla hizmet veren Tıklakutla.com’un kurucusu Murat Tepe, platformun işleyişi ve özelliklerini aşağıdaki şekilde özetliyor.

Tıkla Kutla, ‘Self Servis Organizasyon Platformu’

Bir organizasyon düzenlemek isteyen bireyler, bu konuda yeterli bilgi sahibi olmadıklarından genellikle bir organizatör ile çalışmaktadırlar ya da internet, arkadaş tavsiyesi gibi kanalları kullanarak alacakları hizmetleri sağlayacak kişi ve kurumlara karar vermektedirler. Bu süreç onları zorlamakta, zaman ve para kaybetmelerine sebep olmaktadır. Bu problemin çözümü ise hiç kimseye ihtiyaç duymadan, kolayca organizasyon düzenlemenizi sağlayacak girişim, Tıkla Kutla.

Tıkla Kutla, organize edecekleri etkinliklerle ilgili hizmetler almak isteyenlerle bu konuda hizmet sağlayan tedarikçileri buluşturan, müşterilerin hizmetlere ait fiyat, puan ve yorumları kıyaslayarak karar verecekleri, hizmetleri anında kişiselleştirerek sepete atıp, kredi kartlarıyla dilerlerse taksitli ödeme yapabilecekleri bir pazar yeri platformudur.

Tıkla Kutla’ya hizmet sağlayıcılar ücretsiz olarak kaydolabilir ve yine ücretsiz olarak ilan yayınlayabilirler. Müşteriler yapmak istedikleri organizasyona ait bilgileri girerek uygun hizmetleri listeleyebilir ve karar verdikleri hizmeti online olarak satın alarak rezervasyonlarını tamamlamış olurlar. Müşteriler tarafından yapılan ödeme, garantili ödeme modeli çerçevesinde iş bitimine kadar havuz hesapta bekletilir.

Platform nihai tüketicilere kolaylık ve güven sağlayacak, daha uygun fiyatlarla alışveriş yapabilecekleri bir ortam sunacaktır. Diğer taraftan hizmet sağlayıcılar ise hem işlerine odaklanmakta hem de yeni müşteri bulma faaliyetleri yapmakta zorlanmaktadırlar. Tıkla Kutla, hizmet sağlayıcılara ise yeni müşteri, zaman, güven ve ekstra gelir sağlayacaktır.

Tıkla Kutla'nın benzer platformlardan en önemli farkı, müşterilerin bu konuda hiçbir deneyime ihtiyaç duymadan bir organizasyonu A'dan Z'ye kadar online olarak yapabilmeleri ve ihtiyaç duydukları hizmetleri 7/24 anında satın alabilmeleridir.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın