Yeni Samsung Galaxy serisi mi geliyor?
Yazar: Editör 18.09.2018 1019 0
Paylaş

Yeni Samsung etkinliği hızla yaklaşıyor. 11 Ekim‘de gerçekleşecek olan yeni Samsung etkinliğinde tanıtılacak telefonlar, yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bugün gelen yeni bir bilgiye göre, Samsung’un J serisi sonlandırarak ve yerine Galaxy M serisi piyasaya süreceği belirtildi

Samsung Galaxy M Serisi geliyor!

11 Ekim’e az bir süre kala, yeni tanıtılacak cihazlarla ilgili sızıntılar gelmekte. Samsung’un bu etkinlikte Galaxy A serisinden cihazları ve davetiyede yazılı olan “4x Fun” sloganı baz alınarak muhtemel 4 kameralı telefonunu tanıtacağını biliyoruz. Bugün ortaya çıkan yeni bilgilere göre ise Samsung’un yeni bir telefon serisi tanıtacağı da ortaya çıktı.

Daha önce 2012 yılında kullanılmış olan M serisi, tekrardan gün yüzüne çıkacak gibi durmakta. J serisinin yerine geçecek olan yeni seri ile Samsung, düşük bütçeli telefon arayanlara hitap edecek. Bunların yanında Galaxy A serisinin yeni üyesinin ise üç model şeklinde piyasaya sürüleceği düşünülüyor.

Samsung, gördüğümüz kadarıyla bu seneki Galaxy etkinliğinde düşük bütçeye hitap eden telefonlara yoğunlaşmış ve Hindistan gibi satın alma gücü düşük olan ülkelerde liderliği ele geçirme çabasında diyebiliriz.

Kaynak : https://shiftdelete.net

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın